Maximera försäljningen med Hemnets nya marknadsföringspaket Hemnet Premium

Bostadsannonser som får fler besök säljs ofta snabbare och till högre slutpriser. Bostadssäljare har också länge efterfrågat möjligheten att själv kunna påverka sin annons på Hemnet.

Därför har vi under en tid arbetat fram ett urval av tilläggsprodukter som på olika sätt ger säljaren möjlighet att öka exponeringen av – och trafiken – till sin bostadsannons. Med Hemnet Premium är det sista planerade steget nu lanserat. 

Raketen är Hemnets första tilläggsprodukt för bostadssäljare och har sedan lanseringen i vintras blivit ett populärt val för säljare som tillfälligt vill ge sin annons en extra puff på Hemnet. Tidigare i somras följde vi upp med vårt första marknadsföringspaket Hemnet Plus.

Nu har vårt största marknadsföringspaket Hemnet Premium precis lanserats. Paketet riktar sig till säljare som vill maximera sin annonsering på Hemnet och det innefattar, förutom alla fördelar med Hemnet Plus, även annonsering i digitala kanaler och på sociala medier utanför Hemnet.

Med Hemnet Premium använder vi vår unika data om alla som söker bostad på Hemnet för att visa din säljares annons för relevanta personer på sociala medier, som Facebook och Instagram. Annonsen visas även på en lång rad andra sajter som säljer reklamannonser på öppna marknadsplatser inom Google Display Network

Vi har under en period testat Hemnet Premium och det har levererat mycket fina resultat med så mycket som tiotusentals extra visningar av annonsen och hundratals extra besök

Bild av Hemnet Premium-annons
Med Hemnet Premium skapas en annons som visas på sociala medier samt på en lång rad sajter utanför Hemnet. Här lyfter vi mäklarens logotyp, namn och bild.

Bas, Plus och Premium

Hemnet Premium är Hemnets tredje paket. Ingångspaketet Hemnet Bas innefattar Hemnets vanliga bostadsannons samt tillgång till Säljkollen. Hemnet Bas kan, precis som tidigare, enbart köpas via mäklare. I Säljkollen, via sin bostadsannons, kan säljaren därefter själv uppgradera till Hemnet Plus eller Hemnet Premium. 

Hemnet Plus ger ökat synlighet för bostadsannonsen på Hemnets sajt och appar med framhävda visningstider i resultatlistan, samt att annonsen visas oftare och tydligare på rekommendationsytor, i objektannonser för liknande bostäder. Hemnet Plus ger även säljaren 50% rabatt på ett obegränsat antal Raketen

Nyheten Hemnet Premium innefattar alla fördelar med Hemnet Plus men visar alltså även upp annonsen utanför Hemnet. Hemnet är avsändare till dessa annonser, men förutom objektet lyfter vi här även tydligt fram mäklarfirmans logga, mäklarens namn, och bild på mäklaren för de mäklare som laddat upp sin profilbild på Hemnet.

Både din säljare och du som mäklare kan köpa Raketen, Hemnet Plus och Hemnet Premium i Säljkollen, via bostadsannonsen på Hemnet. Priserna på Raketen och Hemnet Plus varierar från område till område, och Hemnet Premium kostar vid lansering 2 999 kr.

Kompletterar befintliga produkter

Paketen och Raketen är nya tillskott till Hemnets redan existerande produktflora, som består av Mäklartipset och Mittuppslaget. Båda de produkterna fortsätter att prestera bra och vi kommer även att fortsätta utveckla dem. De nya paketen kommer alltså inte att ersätta några produkter, utan snarare komplettera dem.

Du har väl inte glömt att ladda upp din profilbild på Hemnet?

När bostadsannonsen syns i kanaler utanför Hemnet genom Hemnet Premium syns som sagt en bild på ansvarig mäklare. Det kräver dock att du har laddat upp din profilbild på Hemnet och att din bild syns i dina säljares annonser redan idag. Gå till vår artikel om profilbilder för att få reda på hur du enkelt laddar upp din bild.