Bättre klickstatistik med nya sidan Säljkollen

 


Nu lanserar vi Säljkollen – en ny statistiksida som både ska underlätta ditt arbete och ge din säljare mer detaljerad info om besöken till sin annons.Vi vet att många säljare och mäklare efterfrågar mer detaljerad statistik för sitt objekt på Hemnet. Därför har vi nu tagit fram Säljkollen, som lanseras den 20 juni. Det är en sida som både du och din säljare kan gå in på för att se besökarstatistik för annonsen – dag för dag. Vi kommer att fortsätta jobba med sidan och ta fram nya funktioner under året, baserat på feedback vi får in från säljare och mäklare.Så funkar det.

På ditt objekt i Kundportalen kan du klicka på en knapp för att komma till Säljkollen. Där ser du hur många besök ditt objekt fått, dag för dag. Vi visar även hur många klick liknande objekt har fått. Din säljare kommer till en verifieringssida från sin annons och behöver sen logga in med sin mejladress för att komma åt Säljkollen.


Vi kommer att informera mer om nya funktioner så fort vi gör oss redo att lansera dem. På Hemnet hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Säljkollen.

av Niklas Fischerström