Hemnet Premium förstärkt med tre nya funktioner

Hemnets största annonspaket har blivit ännu större! Från och med den 1 juli 2020 är Hemnet Premium förstärkt med tre nya funktioner. Funktionerna är: en kostnadsfri 3-dagars Raketen, två miniatyrbilder i annonsen och en prioriterad plats högst upp i resultatlistan (bland andra annonser som publicerats samma dag som säljarens).

Hemnet Premium är Hemnets största marknadsföringspaket. Utöver alla funktioner och fördelar som ingår i Hemnet Plus för att maximera exponeringen på Hemnet, ingår 10 dagar extern marknadsföring på Facebook och Instagram.

Vi har även nyligen förbättrat annonseringen i sociala medier inom Hemnet Premium för att öka möjligheten att fånga upp de personer som är intresserade på riktigt. Förbättringen har gjort att Hemnet Premium nu levererar upp till dubbelt så många, kvalitativa leads till dig som mäklare. Den externa kampanjen baseras på Hemnets unika data och kan ge så mycket som 50% fler besök till annonsen under kampanjperioden.

Tre nya funktioner

För att göra skillnaden mellan Hemnet Plus och Premium större – och för att förstärka den redan fina effekten av Hemnet Premium – har vi från och med juli 2020 lagt till tre nya funktioner i annonspaketet:

1. Två miniatyrbilder i resultatlistan

Hemnet Premium-annonsen har blivit 70% större än en vanlig Bas-annons, när säljaren nu får två ytterligare mindre bilder under den större huvudbilden, för att snabbare ge besökaren en bättre bild av bostaden.

De två extra miniatyrbilderna l hämtar Hemnet automatiskt in från bildspelet (bild nummer två och tre). Ändra ordning på bilderna genom ditt mäklarsystem om du hellre vill visa upp andra bilder.  

2. Prioriterad plats bland alla annonser publicerade samma dag

Över 90% av hemnets besökare sorterar på “nyast först”, där annonserna visas gruppvis dag för dag i kronologiskt ordning. Vid alla dessa sökningar hamnar annonsen högst upp i resultatlistan under den dagen då den publicerats, vilket gör att annonsen känns aktuell längre. Annonsen får den prioriterade platsen först från och med dag två, för att den inte ska konkurrera med nypublicerade annonser som redan organiskt ligger högst upp i resultatlistan.

Exempel (vid sortering på ”nyast först”): En annons publiceras på måndagen. Under hela måndagen ligger annonsen högst upp i resultatlistan, under ”Idag”. Under tisdagen har annonsen flyttats ner i resultatlistan, och ligger nu under ”Igår”.

Beroende på tidpunkten då annonsen publicerats, och hur många andra som publicerats samma dag, hade annonsen redan kunnat ligga långt ner i listan över de som publicerades under måndagen. Men med Hemnet Premium hamnar annonsen från och med dag två på Hemnet högst upp bland alla annonser som publicerades under måndagen och som alltså nu ligger under ”Igår”.

Om flera Premium-annonser som publicerats samma dag visas i samma sökning, kommer den som publicerats tidigast att hamna högst upp för den aktuella dagen.

3. En kostnadsfri Raketen

Säljaren får en 3-dagars Raketen som när som helst kan aktiveras från Säljkollen, så att ännu mer trafik kan drivas till annonsen.

Artikeln uppdaterades senast den 3 mars 2021.