Detta är Hemnet Plus

Från och med sommaren 2019 finns det ett nytt sätt att marknadsföra sin annons på Hemnet – Hemnet Plus. Det är det nästa största marknadsföringspaketet på Hemnet, som ger massor med extra uppmärksamhet och besök till bostadsannonsen.

Vi på Hemnet jobbar för att ge både mäklare och säljare fler och bättre möjligheter att påverka sina försäljningar. Därför har vi tagit fram Hemnet Plus, som är det näst största marknadsföringspaketet för säljare – mittemellan minsta paketet Hemnet Bas (bostadsannons på Hemnet samt tillgång till statistiksidan Säljkollen) och största paketet Hemnet Premium.

Hemnet Plus täcker in fyra olika delar:

  • Få 50% rabatt på Raketen – du får 50% rabatt på alla köp du gör av Hemnets effektiva tilläggsprodukt Raketen. Varje aktivering gör att du syns högst upp vid sökningar under tre dygn och får hundratals relevanta besökare.
  • Få 50% större bild – bilden på din bostad visas 50% större i resultatlistan. Det ger din annons både mer uppmärksamhet och fler besök.
  • Framhäv dina visningstider – dina aktiva visningstider syns direkt i resultatlistan istället för bara i din annons. Det gör att din annons sticker ut extra mycket och att fler besökare kan se och spara dina visningstider.
  • Bli upptäckt via konkurrenternas annonser – du syns både oftare och tydligare på rekommendationsytan “Liknande bostäder till salu” som visas för besökare som letar efter andra bostäder som din. Det betyder att fler potentiella budgivare får upp ögonen för just din annons.    

Säljaren kan köpa Hemnet Plus via Säljkollen och sin bostadsannons. Priset varierar baserat på bostadens utgångspris och var bostaden är belägen.

Vi testar, justerar och utvärderar Hemnet Plus efterhand. Innehåll, prissättning med mera kan därför komma att ändras över tid.

För frågor eller feedback kring Hemnet Plus, vänligen kontakta Hemnets kundservice.