Premiär för Hemnet Academy

Nu lanseras Hemnet Academy – en digital tjänst som ska hjälpa dig att utveckla din affär, genom att lära dig mer om bostadsmarknaden och Hemnet.

Hemnet Academy består av korta, animerade filmer, var och en inriktad på ett särskilt ämne. Hittills har vi släppt två avsnitt i serien. Det första – “Så här lägger du upp en annons på Hemnet” – är riktat till mäklarstudenter och nyuteximerade mäklare. Här lär man sig Hemnets mest grundläggande funktion – hur man lägger upp en objektannons.

Avsnittet som vi precis lanserat under maj 2018 heter “Lär känna Hemnets användare” och är riktat till dig som är yrkesverksam mäklare. Här får du lära känna Hemnets användare och du får tips och insikter kring hur du kan annonsera mer effektivt på Hemnet.

Testa dig själv för att se hur bra koll har på Hemnets användare! Du hittar kursen på hemnetacademy.se och den tar bara cirka 3 minuter att titta på.

Den följs av ett enklare test för att se om du har hängt med. Om du klarar 80% av frågorna får du en Hemnetcertifiering. Det blir ett kvitto på att du har pejl på Hemnets användare och du kan sen använda certifieringen för att hjälpa till att marknadsföra dig mot kunder. Fler filmer följer framöver, så håll utkik! 

av Sofie Tivenius

Jag vill göra testet