Missa inte Hemnets nya webbinarium

För att ge mäklare fler och bättre insikter om både marknaden och Hemnets erbjudande har Hemnet nu introducerat webbinarium. Formatet låter mäklare och bostadsutvecklare enkelt och på distans ta del av information och ställa frågor till Hemnets experter.

Under hösten 2019 genomförde Hemnet en roadshow som besökte en rad städer runtom i landet. Eftersom konceptet uppskattades av besökare fanns planer på fler stopp under våren. Men inträdet av corona/covid-19 satte (i alla fall tillfälligt) stopp för fysiska möten. Under april har Hemnet därför testat ett nytt koncept – livesända webbinarium.

Så fungerar Hemnets webbinarium

Vårt webbinarium är en livesänd presentation där du som besökare kan höra en person från Hemnet berätta, titta på bilder och ställa frågor. Hittills har Hemnet genomfört två webbinarium där Hemnets experter gett insikter om marknaden, förklarat hur Hemnet Bas, Plus och Premium fungerar och tipsat om hur du bäst genomför en onlinevisning med Hemnet Live.

Efter webbinariernas slut har vi frågat deltagarna vad de tyckte och fått ett genomsnittligt helhetsbetyg om 5,6 av 7.

Flera tillfällen under våren

Onsdagen den 22 april är nästa tillfälle inplanerat. Även då kommer fokus att ligga på Hemnets syn på bostadsmarknaden, genomgång av Hemnets marknadsföringspaket och tips för hur du lyckas med dina onlinevisningar.

Tyvärr är webbinariet den 22 april redan fullsatt. Men om du är intresserad av att vara med på något av Hemnets webbinarium under våren – mejla [email protected] så återkommer vi med mer information så fort vi satt nya datum!