Hemnet introducerar 3D – och gör video tillgängligt för alla besökare

För att hjälpa till att hindra smittspridning av corona/covid-19 gör vi det nu ännu enklare för spekulanter att skapa sig en bra bild av bostaden på distans. Därför kan du som är Hemnet Business-prenumerant nu använda dig av både video och 3D i dina annonser.

På kort tid har onlinevisningar med Hemnet Live blivit ett populärt komplement till de vanliga visningarna, både för mäklare och spekulanter. Nu lanseras ytterligare två funktioner brett – video och 3D. Dessa gör det lättare för spekulanter att ta del av en bostad utan att fysiskt behöva besöka den.  

Video snart tillgänglig för alla

Sedan sommaren 2019 har de med Hemnet Business-prenumeration kunnat lägga till video till sina annonser. Tidigare har video enbart varit synligt på desktop och mobil webb. Men från och med april finns video även i Hemnets app för Android.

Samma funktion är även på gång för Hemnets iOS-app. Att lägga till video i din annons är enkelt, du hittar hur du gör i vår artikel “Gör din objektannons vassare med video”.  

3D-visningar nytt för 2020

En helt ny funktion, även denna för dig med Hemnet Business-abonnemang, är att det nu går att lägga till en 3D-visning av bostaden i annonsen. Funktionen fungerar på samma sätt som med video, det vill säga att du kopierar länken till 3D-visningen och lägger in på objektsidan i Kundportalen.

3D är lanserat på desktop, mobil webb och i Android-appen och kommer inom kort även den att lanseras för iOS.