3 sätt dina Kommande försäljningar syns på Hemnet

Nu summerar vi ett år av förbättringar för dig som syns med Kommande försäljningar på Hemnet. Dels har det blivit smidigare för den som letar bostad att hitta Kommande försäljningar i sitt område och dels gör en egen flik det enkelt för Hemnets besökare att kunna särskilja vilka bostäder som är Kommande respektive till salu.

Såväl bostadssäljare som -köpare har gett oss återkoppling om att de inte vill att Kommande försäljningar ska blandas in i resultatlistan med till salu-annonser. Säljare vill inte synas i till salu-listan innan man verkligen vill sälja, och köpare vill kunna se Kommande separat istället för i samma lista som bostäder som är till salu.

För att göra det enklare att särskilja till salu från Kommande kommer vi därför i början av oktober att ta bort Kommande försäljningar från sist i resultatlistan för till salu (där de nu ligger) och istället därifrån hänvisa till den egna fliken för Kommande.

Så syns dina Kommande försäljningar på Hemnet

Fördelen för din säljare blir, att när väl bostaden går från att vara ute som Kommande och istället blir till salu, hamnar bostaden dels högt upp i resultatlistan för till salu-annonser och dels har den inte setts i den listan tidigare. 

Syftet med Kommande är att skapa intresse för bostaden innan den blir till salu och att som mäklare/säljare kunna känna av hur stort intresset är. Det uppnås med förbättringarna i synlighet för Kommande som Hemnet gjort det senaste året. Dessa gör att Kommande nu:

  • Visas i en egen flik bredvid till salu och slutpriser, något som många mäklare efterfrågat och som nu funnits på Hemnet i snart ett år.
  • Automatiskt ingår i alla bevakningsmail när bostadssökare bevakar ett område/en sökning. Det gör att bostadsannonsen syns två gånger i Hemnets bevakningsmail, istället för en gång – först när den publiceras som Kommande och en andra gång när den övergår till att bli till salu.
  • Syns på din personliga mäklarprofisida, som nås från kontaktkortet på dina Hemnetannonser eller via hemnet.se/maklare/hitta.

Läs fler aktuella nyheter