Äntligen dags för Guldhemmet 2020

Den 16 september är det äntligen dags för den andra upplagan av Guldhemmet, då vi hyllar framstående insatser inom fastighetsmäklar- och bostadsutvecklarbranschen från året som gått.

Upplägget för årets gala, på Nobis Hotel i Stockholm, har självklart anpassats utifrån rådande omständigheter med Covid-19. För att minimera risken för smittspridning kommer gästerna att fördelas i sviter som alla har fönster som vetter ut mot hotellets innergård med den stora scenen, där konferencier och underhållning kommer att utgå ifrån.

Hemlig konferencier

För att ge en känsla för lokalen kan nämnas att innergården har en takhöjd på hela 28 meter och en fantastisk atmosfär. Vem som är konferencier för kvällen kommer inte att avslöjas förrän på själva galan, men vi kan lova att det är en person i absolut toppklass. Förutom det kommer det att bjudas på musikunderhållning, överraskningar, lyxig trerätters middag och vinpaket.

Vinnarna kommer därefter att annonseras i en pressrelease som skickas ut den 17 september, så håll utkik för mer info! Nästa år är det dags igen och då återgår Guldhemmet förhoppningsvis till en mer konventionell galaform.

Liveuppdatering via Instagram

Du som inte har möjlighet att vara med på plats behöver inte misströsta – du kommer att kunna följa hela galan via @guldhemmet på Instagram, där vi kommer att liveuppdatera hela kvällen.   

Vi är verkligen otroligt taggade och ser fram emot att lyfta fram och fira några av alla fantastiska prestationer från Sveriges fastighetsmäklare och bostadsutvecklare! 

Besök guldhemmet.se för att läsa mer om finalisterna, juryn, priserna och mycket mer. 

Läs fler aktuella nyheter