Öppettider för Hemnets kundservice under jul och nyår

Ännu ett bostadsår närmar sig sitt slut och Hemnets kundsupport vill passa på att tacka för året som gått – och önska en riktigt god jul och ett gott nytt år! Vi hoppas du som fastighetsmäklare också tar lite välbehövlig ledighet, men om du trots allt behöver nå Hemnets kundservice hittar du våra öppettider i den här artikeln. Vi har också ställt några frågor till vår kundservicechef Annika Kastlund, som summerar och tipsar.

Hej Annika, hur skulle du sammanfatta året som gått? 
– Vi har precis som bostadsmarknaden haft ett gäng intensiva och spännande tolv månader. Till exempel har vi inte alls haft samma ”säsongsdippar” som tidigare år, utan har haft mycket att göra hela tiden, tack vare den aktiva bostadsmarknaden. Det roligaste är att vi trots det kunnat erbjuda både snabb och kvalitativ support, som vi också kan se i våra undersökningar mot mäklarna. Det är jag och mitt team väldigt stolta över!

Vad får ni på kundservice oftast för typ av frågor? 
– Den kategori som nästan alltid toppar, både för bostadssäljare och fastighetsmäklare, är betalning av annonser och tilläggsprodukter. Här kan det handla om allt ifrån hur annonsen betalas eller hur man betalar digitalt till att man efterfrågar kvitto på sitt köp. Vi ser också ett ökat intresse från våra kunder att betala sin annons digitalt via vår partner Klarna.

Har du några tips till mäklarna?
– En väldigt återkommande fråga från just säljarna är hur de ska betala digitalt och här kan ansvarig fastighetsmäklare gärna informera kunden. I det digitala betalflödet finns det många olika betalalternativ, och även möjlighet att via Klarna ta fram betalningsunderlag och kvitton som säljare ofta efterfrågar.

Quote

En återkommande fråga från säljarna är hur de ska betala digitalt

Vill du dela med dig av några planer för 2022? 
– Vår viktigaste uppgift är att även nästa år fortsätta att vara en uppskattad och tillgänglig support för våra viktigaste partners, vilket är ni, mäklarna. I takt med att Hemnet erbjuder fler och fler produkter så kommer det ställas ännu högre krav på att vi fortsätter leverera bra service. Om du har tips, idéer, synpunkter eller liknande – tveka inte att höra av dig till mig på [email protected]. God jul!

Så har kundservice öppet under helgerna

Julafton 24/12 – stängt
Juldagen 25/12 – stängt
Annandag jul 26/12 – öppet för e-post kl. 10-14
Nyårsafton 31/12 – stängt
Nyårsdagen 1/1 – stängt
Söndag 2/1 – öppet för e-post kl. 10-14
Trettondagsafton 5/1 – 09-18 (vanliga öppettider)
Trettondagen 6/1 – stängt

Alla andra dagar gäller vanliga tider (kl. 9-18 på veckodagar och kl. 10-14 på helgerna)

Läs fler aktuella nyheter