Nomineringen till Guldhemmet förlängs – och galan flyttas fram

För tredje året i rad hyllar och prisar Hemnet fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i landet för deras enastående insatser från året som gått. Till följd av restriktioner flyttas galan fram till den 11 maj. Samtidigt förlängs nomineringen till den 11 februari. Men vänta inte med att nominera!

Nomineringen är i full gång och det kommer inte att bli ett enkelt jobb för vår eminenta jury att välja ut finalister och vinnare i varje kategori. Även om det redan har kommit in en mängd nomineringar vill vi ge så många som möjligt chansen att vinna bostadsbranschens kanske finaste pris.

Därför har vi beslutat oss för att hålla öppet nomineringen lite längre. Sista dagen att nominera var ursprungligen den 31 januari – det nya datumet blir den 11 februari. Gå till guldhemmet.se för att nominera!

Guldhemmetgalan flyttas fram 

Galan var planerad att äga rum redan den 31 mars i Stockholm Stadshus, men med anledning av det rådande läget med restriktioner vid sammankomster har vi valt att flytta fram galan till senare i vår. Nytt datum blir den 11 maj!

Biljettförsäljningen till galan startar i mitten av februari. Som vanligt kommer endast ett mindre antal biljetter att vara till försäljning, så håll utkik på @guldhemmet på Instagram!

– För varje år växer intresset för Guldhemmet, och vi ser fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i landet bli otroligt glada av att få den där extra uppskattningen som galan ger. Det gör att vi kan fortsätta skapa den bästa bostadsgalan som samlar branschen, säger Sandra Vedin projektledare på Hemnet.

Guldhemmets juryarbete

Juryns arbete sätter igång direkt efter att nomineringen stängts. De kommer då att gå igenom samtliga bidrag för att sedan utse tre finalister, varav en vinnare, i varje priskategori. Dessa kommer att presenteras under mars. Vinnarna i alla kategorier utses på Guldhemmetgalan i Stockholm den 11 maj.

På Guldhemmetgalan delas sammanlagt elva priser ut, varav sju är nomineringsbara och fyra är prestationspriser.

Fastighetsmäklare kan nominera sina favoriter till kategorierna Årets Mäklarkontor, Årets Mäklarpersonlighet, Årets Stjärnskott samt Årets Mäklarassistent. Bostadsutvecklare kan nominera till Årets Innovation, Årets Bostadsutvecklare och Årets Bostadsprojekt.

Utöver det finns det fyra prestationspriser: Årets Husmäklare, Årets Lägenhetsmäklare, Årets Toppmäklare samt Årets Mäklarkedja. Dessa baseras enbart på Hemnets egna statistik samt Andelsstatistiken.

Vinnaren får utöver äran, och en oförglömglig kväll, ett exklusivt, specialdesignat mässingshus från Skultuna samt möjlighet att använda vinsten i marknadsföring, både på och utanför Hemnet.
Nomineringen är öppen fram till den 11 februari 2022 – så missa inte möjligheten att nominera ditt kontor, eller uppmärksamma en kollega som du tycker förtjänar att hyllas

Läs fler aktuella nyheter