Säkra din plats till årets bostadsgala Guldhemmet!

Den 23 mars är det äntligen dags för den fjärde upplagan av Hemnets bostadsgala Guldhemmet, som äger rum i vackra Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen i Stockholm. Nu har vi släppt biljetterna för Guldhemmet, så missa inte att säkra din biljett redan idag!

Årets mest guldkantade bostadsgala kommer att äga rum i Eric Ericsonhallen, en stämningsfull och mäktig före detta kyrka som ligger på vackra Skeppsholmen. Under kvällen delas totalt tio priser ut till fastighetsmäklare och bostadsutvecklare runt om i landet, för enastående insatser från året som gått. 

Kvällens konferencier, är inte mindre än två superstjärnor som synts i program som Morgonpasset i P3, Musikhjälpen och P3 Guld – Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez. Utöver prisutdelning kommer det att bjudas på underhållning, lyxig trerätters middag och dryckespaket – och såklart en efterfest!

Guldhemmets konferencierer Kodjo Akolor och Arantxa Alvarez, här på bild tillsammans med David Sundin och Pernilla Månsson, som programledare för Världens barn-galan 2022.

Säkra din biljett till Guldhemmet

En biljett till galan kostar 1 500 kronor och du säkrar din plats genom att gå in på vår biljettsida och klicka på “Köp biljetter”. I biljetten ingår en lyxig trerättersmiddag och dryckespaket. Endast 150 biljetter finns till försäljning, så missa inte att säkra din biljett till årets mest guldkantade gala redan idag!

Med över 360 inkomna nomineringar ligger ett hårt arbete framför juryn, som nu ska utse tre finalister i varje priskategori, varav en vinnare.

Den 10 februari presenteras årets finalister i ett pressmeddelande och på Guldhemmets Instagramkonto @guldhemmet. Vinnarna tillkännages den 23 mars på Guldhemmetgalan.

Klicka här för att köpa biljetter till Guldhemmet.