10 skäl till varför du ska årsboka Mäklartipset för 2020

Inför 2019 årsbokade fler mäklare än någonsin Mäklartipset – i fler områden är någonsin. Den 6 november klockan 09.00 är det åter dags för Mäklartipssläppet. Här listar vi de 10 viktigaste anledningarna till varför ditt kontor borde lägga vantarna på Mäklartipset inför nästa år!  

1. Ge dina annonser hundratals fler besök – varje vecka
Mäklartipset levererar i snitt 500 viktiga, extra besök i veckan till din annons. Annonser med fler besök säljs i snitt både snabbare och till högre slutpriser.  

2. Marknadsför ditt kontor för mängder med bostadsjägare i ditt område
Mäklarkontor med årsbokningar av Mäklartipset syns upp emot en halv miljon gånger extra varje månad, högst upp på Hemnet. Till skillnad från att synas med logotyp i resultatlistan med alla andra syns du mer exklusivt på Mäklartipset, som maximalt ett av endast fyra mäklarkontor. 

3. Visa objekten för besökare som annars inte upptäckt dem
En stor fördel med Mäklartipset är att det visas för alla som söker bostad i området – oavsett vad de söker på. Det betyder att du även ger besökare som annars kanske hade missat just ditt objekt en möjlighet att upptäcka det och bli intresserade.    

4. Få hela 45% rabatt jämfört med ordinarie pris
Vi skulle kunna utveckla den här punkten men något säger oss att den är rätt självförklarande. 🙂

5. Spontanboka Mäklartipset till 45% rabatt – var som helst
Som om det inte var tillräckligt att du får hela 45% rabatt på årsbokningen i ditt område, får du dessutom 45% på samtliga spontanbokningar (veckobokningar) som ditt kontor gör – i vilket annat område som helst. 

6. Sälj enkelt in Mäklartipset
En undersökning riktad till mäklare med årsbokning av Mäklartipset visar att samtliga svarande (131 stycken) anser att Mäklartipset är lätt att sälja in och motivera. Behöver du några beprövade, vinnande argument till dina säljare? Mejla oss på [email protected] så hjälper vi självklart dig! 

7. Nyhet – syns mycket större och bättre i apparna
Inför 2020 kommer Mäklartipset att få en 400% större objektbild – på en nästan dubbelt så stor yta – i våra iOS- och Androidappar! Det gör att Mäklartipset ser mindre ut som en reklamannons och mer som en vanlig bostadsannons, vilket vi vet är attraktivt för våra besökare. Detta gör att antalet besök till dina annonser på Mäklartipset med stor sannolikhet kommer att stiga i apparna.

8. Nyhet #2 – marknadsför dig själv/dina mäklare i apparna
I samband med uppdateringen av Mäklartipset i iOS/Android-apparna lägger vi dessutom till både mäklarens namn och mäklarens bild i annonsen. Det blir utmärkt marknadsföring för den enskilde mäklaren!

9. Visa upp dig för relevanta besökare i köp- och säljläge
Vi vet att hela 30% av våra besökare är på väg att köpa ny bostad i närtid. Det gör Hemnet till en unikt relevant kanal för både dig och ditt kontor! 

10. Få en garanterad plats och vinn intag
Det finns endast fyra bokningsbara platser av Mäklartipset per område. Med en 52 veckor lång platsgaranti kan du eller dina säljare alltid garantera Mäklartipset till era säljare och vinna intag. 

Inför nästa år har vi dessutom sänkt priset i 69 områden – med upp till 70%. Ta reda på vad det kommer att kosta i ditt område!

Se prislista för 2020

Du årsbokar som vanligt i kundportalen. Har du några frågor är du varmt välkommen att mejla oss på [email protected]!

av Magnus Ekbladh