Så årsbokar ditt kontor Mäklartipset för 2019

Har ditt kontor aldrig årsbokat Mäklartipset förr kan det vara svårt att veta hur man ska göra. Hur går släppet till? Vad är viktigt att tänka på? Vad behöver man göra för att få en plats? Du kan vara lugn – vi går igenom allt!

Hur fungerar släppet?

Släppet av de årsbokningsbara platserna för 2019 är uppdelade på två olika tillfällen. Onsdagen den 7 november klockan 09.00 genomför vi släpp 1. Då kan ditt kontor årsboka maximalt 1 plats per område (det är inte ovanligt att ett och samma samma kontor har 2, 3 eller t.om. alla 4 årsbokningar i sitt valda område, eller har flera årsbokningar fördelat på olika områden).

Onsdagen den 14 november klockan 09.00 släpper vi resten av platserna. Då kan ditt kontor, i mån av tillgänlighet, boka kvarvarande platser i vilket område som helst. Ditt kontor kan årsboka i valfritt antal områden.

Vad behöver jag förbereda för att genomföra en årsbokning?

Alla årsbokningar görs i Kundportalen. Det betyder att du måste ha ett inlogg till Kundportalen för att kunna boka. Har du inget inlogg eller har tappat bort ditt lösenord, kontakta vår support så hjälper de dig. Därefter finns det tre viktiga saker som du behöver tänka på:

1.

2.

3.

Hur årsbokar jag?

Du börjar med att logga in i Kundportalen. Det är bra att vara ute i god tid och vara inloggad klockan 09.00 vid båda släppen, för att öka dina chanser att få en bokning. Därifrån väljer du vilket område som du vill boka för och följer instruktionerna i köpflödet.

Lycka till!

*knappcopy*
Mer om årsbokning i Kundportalen

Du gillar kanske också...