Nyhet: nu syns dina tidigare försäljningar för 30% fler personer – lättare att nå säljare i ditt område

Nu visas äntligen slutpriser även i Hemnets appar för iOS och Android. För dig som rapporterar dina slutpriser till Hemnet betyder det att dina tidigare försäljningar och ditt mäklarkontor nu syns för 30% fler personer, jämfört med när slutpriserna endast fanns på webben.

– Under hösten har vi släppt slutpriser i apparna. Slutpriser är efterlängtat av många app-användare. Nu kan man enklare få en bättre förståelse av prisläget i sitt område och på bostaden man vill köpa eller sälja. Vi har fått ett mycket positivt gensvar redan nu och kommer kontinuerligt förbättra upplevelsen utifrån feedbacken vi får, säger Magnus Burell, produktansvarig för bostadssök i Hemnet appar.

Så funkar det

I appen gör du en vanlig sökning, sen växlar du till slutprisfliken överst i träfflistan – då ser du slutpriserna för din sökning 12 månader tillbaka.

Slutpriser resultatlista för iOS

 

Nå framtida säljare och köpare med dina slutpriser

Du som redan rapporterar slutpriser till Hemnet behöver inte göra något extra för att dessa ska synas i apparna.

För dig som ännu inte rapporterar slutpriser och vill synas med dina försäljningar – kontakta Hemnets support på 0775–17 00 00 eller via [email protected], så hjälper vi dig att komma igång.

Enklare att få kontakt med säljare och spekulanter

Om du slutprisrapporterar uppmanas intresserade spekulanter, på detaljsidan för din försäljning, att kontakta dig som mäklare om de vill veta mer om försäljningen. Det är ett bra tillfälle att få kontakt med intresserade köpare och säljare i ditt område.

Slutpriser i apparna

 

Se slutpriser i närheten

På till salu objektsidorna i apparna hittar du nu även slutpriser i närheten. Beroende på hur många som är relevanta visas upp till tio slutpriser i närheten.

 

Till salu objekt med slutpris iOS

 

Vad tycker du om slutpriser i apparna? Din feedback är viktig för oss och hjälper oss att göra apparna bättre. Skriv gärna till [email protected]!


av Magnus Ekbladh