Nya tjänsten på Hemnet som informerar köparen

Vi på Hemnet är övertygade om att ju mer information vi kan ge våra bostadssökare, desto bättre pålästa kommer de att vara när de ska göra sina livs kanske största affärer. För att kunna bidra med viktig informationen har vi börjat utforska olika sorters partnerskap. Därför har vi sedan ett par månader tillbaka startat ett experiment tillsammans med Allabrf.se.

Bakgrunden är att vi under åren har bett våra användare om synpunkter på vilka ytterligare uppgifter de vill läsa eller veta mer om innan de köper en bostad. En synpunkt som återkommit om och om igen är ”mer information om bostadsrättsföreningen.”

Allabrf.se på Hemnet

Därför har vi nu lanserat möjligheten för besökare att i bostadsannonsen för bostadsrätter klicka på knappen “Om föreningen”, för att komma vidare till bostadsrättsföreningens unika ranking-sida på Allabrf.se.

Här finns också en knapp till ett köpflöde hos Allabrf.se, där spekulanten kan köpa en djupare analys av bostadsrättsföreningens ekonomiska situation, samt ett synligt betyg hämtat från Allabrf.se. All information hämtas alltså från Allabrf.se till objektsidan på Hemnet.

Det här är Allabrf.se

Allabrf.se grundades 2015 och består av ett litet team som jobbar passionerat med att ge både användare och mäklare värdefull information om bostadsrättsföreningar. De är Sveriges största Brf-informationsdatabas och har data på över 22 000 föreningar.

Har du förslag på förbättringar?

Partnerskapet ses ständigt över och både Hemnet och Allabrf.se välkomnar idéer och förslag på hur vi kan göra båda tjänsterna mer värdefulla för våra användare. Har du en idé kring det får du gärna kontakta oss på [email protected]. På hemnet.se hittar du de vanligaste frågorna och svaren om Allabrf.

av Michelle Rea, Product Manager Information