Nya fälten i bostadsannonsen

Med ny teknik följer  nya möjligheter! Snart kommer du därför att kunna fylla i en massa sökbar information i dina bostadsannonser på Hemnet.

Förra året  utvecklade och lanserade Hemnet vårt nya BostadsAPI. Det är den nya bryggan mellan mäklarsystemen och Hemnet, som gör att de olika systemen kan kommunicera med varandra. Det är via BostadsAPI som din information och dina bilder kommer till Hemnet.

Det nya API:et medför en rad förbättringar i form av säkerhet och stabilitet. Men framförallt ger det dig möjlighet att lägga in en massa ny, efterfrågad information i dina bostadsannonser på Hemnet.

Under de senaste åren har vi fått förfrågningar både från mäklare och de som använder vår statistik gällande vilken information man vill ska vara sökbar på Hemnet. Efter noggrann utvärdering har vi bestämt oss för att arbeta vidare med följande fält:

– Balkong
– Hiss tillgänglig
– Uteplats/altan
– Våning i byggnaden
– Antal våningar

Din mäklarsystemsleverantör har redan fått information om att de nya fälten är på väg och blir tillgängliga inom kort.

Ett av våra mål är att matcha köpare med exakt den typen av bostad som de letar efter. Vi skulle därför vilja höra från dig om vilka fält du skulle vilja att vi la till i bostadsannonserna på Hemnet.

Tveka inte att dra iväg ett kort mejl till mig på [email protected], med förslag på nya fält, eller med frågor om de fält vi är på väg att lansera.

av Michelle Rea