Ny möjlighet för dig som mäklare att synas bättre för bostadssäljare på Hemnet!

Nu har du som är fastighetsmäklare, och som jobbar på ett kontor med Hemnet Business, möjlighet att synas extra bra för Hemnets besökare som letar fastighetsmäklare att sälja med. 

För att underlätta för våra besökare att hitta en lokal expert, och öka möjligheterna för mäklare att få in nya kundkontakter, lanserade Hemnet i slutet av mars en sida där mäklare kan synas för säljare, i en lista baserad på inrapporterade publika slutpriser i området.

Nu lanserar vi en ny tjänst i listan av mäklare, där du som fastighetsmäklare får ännu bättre möjligheter att marknadsföra dig mot bostadssäljare. Nya produkten “Syns mer för säljare” ger dig 1) ett större kontaktkort i ovan nämnda mäklarlista – men ger dig framförallt 2) ditt namn och din bild på alla slutpriskort på Hemnet

Hemnets besökare når nämligen listan genom slutprissidorna, som har 6,6 miljoner besökare i snitt per månad, och dit många går för att leta efter en fastighetsmäklare.

Ditt kontor teckna ett abonnemang av Syns mer för säljare, utan bindningstid, från och med den 1 juni. 

Om tjänsten Syns mer för säljare

Henrik Agardh är product manager på Hemnet. Han berättar:

– Vi vet att 40 procent av Hemnets besökare går i säljtankar och att många att många av dem letar efter en mäklare att sälja med bland Hemnets slutpriser. För de mäklare som vill sticka ut lite extra  och öka sina möjligheter att bli kontaktade, blir Syns mer för säljare ett prisvärt komplement till den övriga marknadsföringen på Hemnet..

Henrik Agardh fortsätter:
– Att dessutom synas med ett extra stort kort där Hemnet samlar och visar upp lokala mäklare, är något som kommer öka mäklarens kännedom och möjligheter att generera fler kundkontakter.  

Bild på hur mäklaren syns i slutpriskorten (t.v.) och på kortet i listan på mäklarsidan (t.h.) med nya Syns mer för säljare.

Så funkar Syns mer för säljare

  • Tjänsten tecknas på kontorsnivå och är tillgänglig för alla kontor med Hemnet Business.
  • Syns mer för säljare innebär att alla mäklare som sålt bostäder för det aktuella kontoret kommer att få namn och bild på slutpriskortet samt att alla mäklare som tillhör kontoret syns med extra stort kontaktkort på mäklarsidan på Hemnet.
  • Kostnaden ligger på 150 kronor per publicerad bostadsannons och faktureras månadsvis.
  • De två fördelarna som ingår i tjänsten är aktiva för alla kontorets mäklare så länge abonnemanget är aktivt
  • Tjänsten har 30 dagars uppsägningstid – men ingen bindningstid.
  • För att få maximal effekt av Syns mer för säljare är det bra att rapportera in så många publika slutpriser på Hemnet som möjligt. (Saknar ert kontor ett slutprisavtal – kontakta vår kundservice så hjälper vi till att aktivera det för ert kontor.)

Om du har några frågor kring Syns mer för säljare, mejla oss på [email protected] eller slå oss gärna en signal på 0775-17 00 00 så berättar vi mer!