Kostnadsfri Förnya annons i Hemnet Premium 

Nu har vi lanserat ännu en förbättring av vårt största annonspaket Hemnet Premium – för säljare som väljer Premium i samband med annonsköpet ingår nu vår tilläggstjänst “Förnya annons” i annonspaketet, helt kostnadsfritt. Det gör att säljaren aldrig behöver betala något extra för förnyelse, som gör att annonsen hamnar överst i resultatlistan på Hemnet igen. Det gör också att du som mäklare lättare kan rekommendera Premium.  

Hemnet Premium används ofta av bostadssäljare som vill få ut maximalt av sin annonsering. Från och med den 18 maj har vi lagt till ett stort extra värde, som såväl säljare som mäklare efterfrågat – Förnya annons ingår kostnadsfritt i annonspaketet (under förutsättning att säljaren uppgraderar till Hemnet Premium inom 7 dagar från första publicering). OBS: kostnadsfri Förnyas annons ingår automatiskt i alla Hemnet Premium-annonser som köptes innan den 18 maj.

Det här gäller vid Förnya annons med Hemnet Premium

Ibland kan en försäljning av en bostad ta längre tid än planerat. Då kan en förnyad annons vara en bra idé för att få fart på försäljningen igen.

Att förnya en annons på Hemnet kostar mindre än att publicera en ny annons, men funktionaliteten är densamma (det vill säga annonsen blir ny, med nollställd statistik). Tänk på att:  

  • Bostadsannonsen måste vara avpublicerad i 21 dagar innan annonsen kan förnyas.
  • Kostnadsfri förnyelse är endast tillgänglig för bostadssäljare som köper Hemnet Premium i samband med publiceringen av bostadsannonsen, eller uppgraderar till Hemnet Premium inom 7 dagar från den första publiceringen av annonsen. 
  • Med Hemnet Premium kan annonsen förnyas ett obegränsat antal gånger.

Därför tjänar säljaren på att uppgradera till Hemnet Premium

  • Förnya annons ingår kostnadsfritt* – ett obegränsat antal gånger.
  • Maximal exponering i resultatlistan med större bild och två extra bilder.
  • Placering ovanför Bas- och Plus-annonser i resultatlistan. 
  • Visningstider som syns direkt i resultatlistan.
  • Bostaden visas oftare bland liknande bostäder på Hemnets olika rekommendationsytor. 
  • En kostnadsfri Raketen ingår samt 50% rabatt på Raketen. 
  • Försäljningsstatistik från 2022 (jan-april) visar att bostadsannonser med Hemnet Premium i snitt får 64% fler besök per dag och 25% högre prisutveckling jämfört med Hemnet Bas-annonser.

* Gäller vid köp av Hemnet Premium direkt vid första publicering eller uppgradering till Hemnet Premium inom 7 dagar från första publicering.

Så rekommenderar du annonspaket

Som bostadssäljare kan det vara svårt att veta vilket annonspaket som passar sin försäljning bäst. Därför kan du som mäklare i Kundportalen enkelt rekommendera vilket av Hemnets annonspaket som du tycker att din bostadssäljare bör köpa. 

Med Hemnet Premium får din bostadssäljare maximal synlighet och i snitt flest besök till sin annons, av Hemnets tre annonspaket. Du kan därför göra annonseringen enkel för din säljare, genom att rekommendera Hemnet Premium direkt i Kundportalen.

Med Förnya annons i Premium behöver varken du eller din bostadssäljare tänka på extra kostnader för förnyelse ifall försäljningen tar längre tid än planerat. 

Tre enkla steg för att rekommendera

1. Välj annonspaket i Kundportalen när du godkänner säljarens uppgifter.
2. Bostadssäljaren ser vilket paket du rekommenderar vid val av annonspaket.
3. Härifrån kan bostadssäljaren gå vidare och enkelt betala för paketet med onlinebetalning, via Klarna, kort eller Swish.

För att läsa mer om Hemnets tre olika annonspaket: Hemnet Bas, Plus och Premium, besök gärna sidan ”Paket & produkter” i Kundportalen.