Nu exponeras 900 000 fler av varumärket på Mäklartipset – varje vecka

Det är ingen slump att Mäklartipset är Hemnets allra populäraste tilläggsprodukt. Med topplacering på Hemnet lockar den hundratals extra besökare till objektet. Men framförallt är Mäklartipset ett utmärkt verktyg för branding, som visar upp ditt kontors logotyp.

Sedan tidigare har mäklarfirmans logga varit synlig på Mäklartipset på desktop. Men nu kommer en stor och efterlängtad förbättring! Efter en tids arbete har vi från och med vecka 19 2018 gjort mäklarfirmans logotyp synlig på Mäklartipset, även för de som surfar på Hemnet via mobil webb. Det betyder att loggan på Mäklartipset nu blir tillgänglig för drygt 800 000 fler besökare – varje vecka.    

Dessutom har vi från och med vecka 20 gjort logotypen på Mäklartipset tillgänglig för alla våra Android-användare. Det innebär ytterligare uppåt 100 000 användare veckovis. Sammanlagt kommer nu alltså loggan på Mäklartipset att visas för 900 000 fler Hemnetbesökare – varje vecka. Det tycker vi känns väldigt roligt!        
   
Du som har årsbokning eller spontanbokar Mäklartipset behöver inte göra någonting för att din logga ska visas i Android och på mobil webb, det sker automatiskt. Har du frågor om förbättringen – mejla [email protected]  

I Kundportalen kan du läsa mer och spontanboka Mäklartipset. Är du nyfiken på vad en årsbokning skulle kosta? Dra iväg ett mejl för att få prisförslag!

av Susanne Berglund

Ge mig prisförslag för årsbokning