Mittuppslaget försvinner när Hemnet förenklar utbudet av produkter

Från och med årsskiftet 2019 kommer tilläggsprodukten Mittuppslaget att försvinna. Anledningen är att Hemnet vill förenkla produktportföljen.

Mittuppslaget är tilläggsprodukten för mäklare som vill visa bostadsannonsen på en fast plats i mitten av resultatlistan, med extra stor bild. Produkten lanserades 2015 men kommer från och med den 1 januari 2020 inte längre att finnas kvar.  

– I takt med att vi lanserar fler produkter för såväl mäklare som säljare ser vi ett behov av att förenkla vårt produktutbud, förklarar Henrik Agardh, produktchef för mäklarprodukter.

Den sista bokningsbara perioden för Mittuppslaget blir den 25 december 2019 – 1 januari 2020. 

Mäklartipset blir viktigare

Med Mittuppslaget borta blir Mäklartipset den enda tilläggsprodukten för bostadsannonser, som exklusivt riktar sig till mäklare.

– Utan Mittuppslaget tror vi att Mäklartipset kommer att få en ännu viktigare roll. De senaste åren har dessutom mäklare visat mycket större intresse för Mäklartipset än för Mittuppslaget. Dessutom årsbokar fler mäklare än någonsin. Det är en jättebra produkt för mäklare som vill marknadsföra sig själva, sina kontor och sina bostäder på ett prisvärt och effektivt sätt, avslutar Henrik Agardh

Mäklartipset ligger högst upp på Hemnet och går att årsboka i mån av tillgänglighet, med hela 45% rabatt. 

av Magnus Ekbladh

Se ditt pris för Mäklartipset