Lättare att hitta drömbostaden på Hemnet med nya sökfilter

För att göra det enklare för våra besökare att hitta sina drömbostäder har vi nu lanserat två av de mest populära sökorden någonsin som sökfilter: “balkong/terrass” och “hiss”. Vi har även skapat ett nytt filter för “äganderätt”.  

På Hemnet ser vi ständigt över våra sökfunktioner för att göra det enklare för våra besökare att hitta sina drömbostäder.

I slutet av 2019 lanserade vi etiketter för annonserna i resultatlistan för två av våra populäraste sökord: “balkong/terrass” och “hiss”. Hösten 2021 lanserade vi även en etikett för den lite ovanligare bostadsformen “äganderätt” (finns endast för lägenheter).

Hemnets nya sökfilter för ”balkong/terrass” samt ”hiss”.

Tre nya filter lanserade

Vi har under en tid fått in feedback från våra besökare om att de även skulle vilja se dessa etiketter som sökfilter – och därför har vi nu lanserat sökfilter för populära “balkong/terrass” och “hiss”, samt för “äganderätt”.

Filtren finns tillgängliga på både webb och i Hemnets appar för iOS och Android. De nya sökfilterna går att komma åt via resultatsidan, där besökaren kan kryssa i filterna för att ytterligare förfina sin sökning.

Vi kommer att fortsätta jobba vidare med hur våra besökare kan hitta och uppleva bostäder på Hemnet. Så om du har några tankar eller idéer kring sökfilter eller etiketter, tveka inte att kontakta oss på feedback@hemnet.se eller via 0775-17 00 00!