Hemnet lanserar Guldhemmet

Den 5 mars 2020 är det premiär för Guldhemmet – galan som hyllar den svenska bostadsbranschen. Du som tillhör ett kontor med Hemnet Business-abonnemang kommer så klart få möjlighet att köpa biljetter till ett extra reducerat pris!

– Guldhemmet kommer hylla alla de som varje dag arbetar hårt för att uppfylla människors bostadsdrömmar och ge landets fastighetsmäklare och bostadsutvecklare den uppmärksamhet de förtjänar, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

Galan Guldhemmet kommer att gå av stapeln den 5 mars 2020 i anrika Vinterträdgården på Grand Hôtel i Stockholm. Under kvällen kommer ett antal framstående insatser inom branschen från året som gått att hyllas.

En samlande kraft

Vissa av priserna kommer att vara baserade på Hemnets egna data över exempelvis vilka mäklare som sålt flest bostäder, och några av priserna kommer att vara nomineringspriser där vinnaren utses av en jury med representanter från branschen.

Vilka priskategorierna blir, hur du nominerar bidrag och vem som kommer att sitta i juryn kommer att kommuniceras senare under året.

– Guldhemmet ska vara mer än en gala och en glittrande kväll – genom nomineringar och vinnare blir det ett sätt att lyfta och prata om goda insatser bland mäklare och bostadsutvecklare året om. Vi vill att Guldhemmet ska bli en samlande kraft för hela branschen, inte bara för dem som får plats på Vinterträdgården, säger Cecilia Beck-Friis vd på Hemnet.

Besök www.guldhemmet.se för att signa upp dig för att få det senaste om Guldhemmet – då ger vi dig nyheter om galan före alla andra! Missa inte heller att följa oss på Instagram.

av Magnus Ekbladh