Bli först med att testa Hemnets nya iOS-app

Hemnets appteam jobbar ständigt för att kunna introducera nyheter i apparna snabbare. Under det senaste halvåret har vi därför gjort ett större arbete med många prestandaförbättringar i iOS-appen. Bland annat kommer nu justeringar du som mäklare gör i dina annonser ut snabbare i appen – så att alla potentiella köpare alltid har den senaste informationen. Nu kan du som mäklare dessutom bli en av de första i Sverige att testa betaversionen av Hemnets iOS-app!


Testa och tyck till

Med ny teknik under huven ger vi alla köpare och säljare en bättre upplevelse när de använder appen, eftersom det har gjort oss av med vissa av problem som var vanliga i äldre versioner.

Trots att vi testat förändringarna i appen noggrant, så kan vi har missat något detalj. Därför bjuder vi nu in dig till att installera och testa betaversionen på din iPhone och kolla så att dina objekt presenteras på rätt sätt.

I och med det får du även chansen att komma med övrig feedback på iOS-appen. Så tveka inte att höra av dig om du har idéer till förbättringar eller nya funktioner i appen! Klicka på knappen nedan i din iPhone för att ladda ner TestFlight och testa Hemnet app. 

av Magnus Ekbladh 

Jag vill testa beta-versionen av nya iOS-appen